dilluns, 8 de setembre del 2008

Puerto Colombia



Escribim desde Puerto Colombia, una poble de turisme de gent del país amb una platja caribenya d'aquestes de postal. Hi ha pescadors, hostals barats i una pila de palmeres al costat de la platja on acampa tothom però tothom diu que és molt perillós (sempre ens diuen que tot és molt perillós, es deuen preocupar molt per nosaltres). Nosaltres com que som molt prudents i no volem fer patir els papas vam acabar anant a la posada Doña Enriqueta que per 40 bolivars la nit (menys de 10 euros) podem dormir i deixar-hi els trastos.




Els chavistes


Prop de la platja és ple de "restaurants" fets amb 4 canyes on viu i treballa gent humil però de gran dignitat. Una dona ens explicava que l'alcalde i els volia fer fora a tots, privatitzar la platja i fer-hi un resort exclusiu. Molt orgullosa ens va explicar que gracies a en Hugo Rafael Chavez Frias han aprés a llegir i s'estan organitzant per contractar advocats i fer valer els drets que la nova constitució bolivariana els garanteix. Els terrenys són municipals i esperen que es pugui solucionar als tribunals o si no que els chavistes, el Partido Socialista Unido de Venezuela guanyi les eleccions a l'alcaldia que seran aquest novembre. Que tinguin sort!




La natura


Ens hem llevat a les 5:30 per anar a veure ocells i ja portem una bona llista. Això és un festival! Bimbos cada dia i feina infinita. Cada dia repassem la guia per veure si podem identificar alguna cosa nova però hi ha tants gèneres nous i desconeguts i la guia té tantes espècies que encara anem una mica perduts. Avui no tindré temps però ja penjarem el llistat d'espècies.




1 comentari:

  1. Perfecte la combinació de natura desbordant i de societat en ebullició.

    ResponElimina