dilluns, 8 de setembre del 2008

Caracas (2)

El segon dia a Caracas va començar amb una visita al zoo, perquè resulta que com gairabé tots els parcs i coses culturals és gratis i a més als dos ens agraden les bèsties i haviem llegit que era un parc gegant amb unes gàbies inmenses. Al final el zoo no era res de l'altre món, però va ser divertit sobretot perquè hi havia micos lliures per tot arreu que et venien a menjar de la mà i també cabretes que podies tocar, je je.
Després del zoo, i per pura casualitat, vam arribar en un parc on feien un acte polític. Encara no hem dit res del tema Chavez i ja ha arribat el moment! Tant jo com en Joan ens estem adonat que el que està passant aquí a nivell polític supera les nostres espectatives i és impressionant. En aquest acte hi havia gent de tota mena fent un dinar popular, preparant-se per fer una brigada per netejar el parc. Tot el que ens explicaven de com s'organitzen per treballar i avançar era increïble. Crec que si els deixen, tenen un futur prometedor per endevant, i seràn un gran exemple a seguir, que espero que molts altres països segueixin... Per tal de realitzar tasques pel poble ( arreglar espais, construïr bens comunals, ajudar als més desvalguts) s'agrupen en "consejos comunales" i treballen tots junts pel bé de tots, i sembla que funciona...
Importantíssim que no us cregueu res del que veiem a la tele, veient la realitat d'aquí fa molta ràbia veure com ens poden arribar a manipular i mentir els mitjans de comunicació...
Us vull explicar un exemple personal que a mi em va colpir molt: un testimoni de primera mà de dos homes que havien aconseguit sortir de viure precariament al carrer gràcies a l'ajuda del govern de Chavez. Un d'ells era un home gran , amb pinta d'ex-alcoholic, que ens explicava amb alegria que li faltaven dos mesos per acabar un curs d'electricista que li permetria poder posar-se a treballar i tenir una vida digne després d'anys de viure al carrer... Quan m'ho explicava em queien les llàgrimes, realment, les coses es podrien fer d'una altre manera, no n'hi ha prou amb anar a votar un cop cada 4 anys, hi ha molta feina a fer, aquí, a casa nostra i arreu!!
VISCA LA REVOLUCIÓ!
I res, després d'aquesta petita experiència política vam anar cap a l'hostal a descansar i a dormir... Demà ens espera una excursió al parc natural de Henri Pittier!

8 comentaris:

  1. Acabo de llegir el bloc i estic molt content per vosaltres. L'aventura willy fox sembla apassionant, i les vostres paraules apassionades. Feu molt ben fet! el jovent d'avui dia hem d'aprofitar la felicitat per viatjar que ens dona el mon actual.
    Una abraçada molt forta rodamons!
    (i un petó a l'eli que fa un munt que no la veig)

    Pau

    ResponElimina
  2. Ei!!! per fi m'he posat amb l'apassionant món dels bloggs!!! jeje.. des d'aquí estarem cada dia espectants esperant les noves aventures!!! no sabeu com m'alegren les vostres paraules (Eli, moolaaa!!!), bé, ja ho sabíem però sempre és gloriós viure-ho en pròpia pell... VISCA VENEÇUELA, CUBA i els PPCC!!! això em fa venir moltes ganes d'anar-hi. l'altre dia aquí en Chavez va sortir per la tele... i genial!!! llegia un escrit dient que sí, que l'exèrcit rus podia estar-s'hi i fer maniobres en aigües internacionals i va i diu "...yes, yes! .. pa que os duela pitiyankis! además yo voy a pilotar uno de esos aviones rusos..." BRRRRUUUUTAAAAAALL!!! L'heu de veure, ho he cercat al youtube i no ho he trobat... bé, que tan debó els hi vagi bé.. apa amics, que gaudiu del vostre viatge!!! Un petonàs!! per cert, estem esperant la llista dels ocells!! ànims!!!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Hola parella!!

    Celebro que us vagi molt bé i que aneu copsant, a banda de la varietat d'espècies de bestiar, la realitat de la Revolució Bolivariana que tant ens amaguen i manipulen aquí.

    Ja anireu fent de contrainformadors.

    Us deixo un vídeo molt suggerent del comandant Hugo R. Chávez Frías

    http://www.aporrea.org/actualidad/n120477.html

    Petons i abraçades per tots dos!!

    Roger

    ResponElimina
  5. Holaaaa!

    Veig que us va tot molt bé però que fa dies que no escriviu...potser perquè ho viviu tot intensament i copsar-ho aquí seria complicat: seria llarg fer-ho tant curt.XD

    Des d'aquí estem rebent notícies del Chavez, de Bolivia i tot plegat i tens la sensació que més val no intentar treure'n gaire conclusions amb la iformació que rebem.

    Aquí Santa Eulàlia hem decidit posar fi al COP i em sap molt greu que tu Joan no hi pogueu ser, perquè serà cap allà el novembre.
    En tot cas, tindrem un record pels fundadors i la clara el guardarà molt ben guardat, amb lo bona germana que és.

    Res....gaudiu!
    Molts petons a tots dos!

    ResponElimina
  6. Fantàsticament fantàstic!!! M'emociono i em quedo sense paraules!!!! Moltíssimes felicitats!!! Un petonàs, alba

    ResponElimina
  7. Hola noi i noia! Seré breu, que es massa gent escrivint-vos...nomès volia agraïr-vos que feu el petit esforç d'escriure les vostres experiencies, perque es molt dificil coneixer la realitat dels llocs llunyans i siempre es bó fugir una mica de la infuluencia totpoderosa dels mitjans de comunicació...
    Doncs aixo:GRACIES i molta sort, cabronassos

    ResponElimina
  8. Eli!! A veure si tornaràs més política tu que el Joan!! jeje

    Petonets!!

    Clara

    ResponElimina