dimarts, 13 d’agost del 2013

Chiang Dao, el paradís de les muntanyes

El primer dia de viatge que va ploure durant 24 hores varem decidir llogar una moto. L'ordre però va ser a la inversa, primer vam llogar la moto i després va ploure tot el dia. Vam deixar Chiang Mai, la segona ciutat més gran de Tailàndia situada al nord del país, i vam fer camí cap a Chiang Dao. Recomanats per la Georgina i en Titus, ens vam allotjar a un lloc de turisme rural a la tailandesa que va ser tot un encert. Per 5 euros per persona teníem un bungalou amb tots els luxes, esmorzar i tota la fruita que ens vingues de gust, collida directament dels arbres.

A mes, hi havia cuina, i l'Eli va aprendre a cuinar a l'estil tailandès seguint les classes magistrals d'en Vej. En Joan va aprendre a fer de pinxe a l'estil tailandès seguint les ordres de l'Eli.

En Vej, el  propietari de les terres, era un home de 45 anys molt amable, que en tot moment ens va fer sentir com a casa. Podeu veure la seva pagina de facebook aquí.

 El lloc era realment precios,  amb vistes a la muntanya Chiang Dao, una de les mes altes del país.


La única pega es que ens va ploure molt i no vam poder fer tot el que hauríem volgut, però va ser la manera de descansar una mica... Tot i la pluja vam poder visitar unes coves, caminar per la zona, visitar pobles de tribus salvatges de canivals que no es rentaven les dents però que tenien mòbils i parabòliques... :-)

I ens deixem una cosa molt important... a tocar de casa teníem unes aigües termals naturals al costat del riu que hem gaudit durant els quatre meravellosos dies que hem passat a Chiang Dao.



Mes fotos aquí.

Pròxima estació: illes del sud!


1 comentari:

  1. Hola ! sort que heu fet una entrada al bloc perquè ja començàvem estar intranquils. Veig que tot us va molt be i ens agrada molt tenir noticies vostres. Que tot us vagi molt be. Petons i abraçades.Teresa i Oriol

    ResponElimina