dissabte, 24 d’agost del 2013

Ko Phangan: palmeres, esculls de corall, tauro balena i dengue


Ko Phangan és una illa paradisíaca tipus. Te platges amb palmeres, sucs de fruita, aigua a 29 graus, esculls coral·lins i bungalous a primera línia de mar. És famosa per les festes de la lluna plena encara que nosaltres no vam anar-hi.


A part de platges també te un parc natural a l'interior i vam fer una excursió per la selva.



La idea era fer submarinisme fins a rebentar i així ho hem fet durant 3 dies. En Joan ha aprofitat per fer el curs avançat de submarinisme i l'Eli s'ha trobat cara a cara amb el peix més gros del mon que feia temps que buscava (en Joan també però no feia temps que el buscava). El tauró balena és freqüent a Sail rock, un mini illa plena de xatracs a una hora de Ko Phangan, però vam estar molt de sort perquè ens el varem creuar fins a 7 vegades.





El mateix dia al vespre l'Eli va començar a trobar-se malament i l'endemà varem anar a l'hospital. Ens van confirmar amb un 80% de probabilitats que tenia el dengue una malaltia transmesa per mosquits també molt típica de les zones tropicals. Ja ha passat la fase crítica i comença a recuperar forces així que no patiu!


Més fotos aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada