dimecres, 7 d’agost del 2013

Parc Nacional de Khao Yai

Després d'aterrar a Tailàndia i d'uns dies de ciutat vam anar cap al Parc Nacional de Khao Yai, la reserva més antiga de Tailàndia i un dels boscos monzonics intactes més grans del sud est asiàtic. El transport ha estat artesanal i barat: busos de línia, autoestop i caminar. Varem entrar al parc caminant per la carretera juntament amb dos catalans que vam conèixer a l'ultim bus, l'Eulalia i en Joan. Per la carretera freqüentaven les cagarades d'elefant que donaven emoció a la caminada i encara més pensar que al parc hi ha uns 80 tigres. Al final ens va recollir un cotxe i varem arribar al centre d'informacio que ja fosquejava i plovia.


Vam passar la primera nit a un bungalou i la segona en un càmping on es podia llogar tendes. L'espai 'es fantàstic pero costa trobar camins per la selva que es puguin fer sense guies. El primer dia varem estar fent camins de carro que passaven per zones obertes i zones boscoses. El segon, 2 dels corriols que van per la selva i no es necessita guia. Aquests corriols permeten fer una entrada a la selva sense presses per[o estan plens de sangoneres que ajuden a apretar el pas un cop te n'has desenganxat algunes perquè quan s'enganxen no es nota res. Mireu el peu d'en Joan amb un parell de sangoneres!


A part de sangoneres també vam veure un elefant, micos, gossos salvatges asiàtics, munjac, porcs espins i forca ocells com galls i càlaos entre d'altres. Seguint la tradició l'Eli va condeir tants animals com va poder.




Més fotos aquí.

2 comentaris:

  1. Guapoooos!!!veig que ja heu començat a tope i que la càmareta nova funciona eh!! uaaaaaaauuuu!!

    Gaudiu del viatge nenets!

    (x cert, sort del Titus que m'ha passat de nou la direcció del blog pq els que no tenim facebook q se jodan , no?? ;-))

    abraçadíssimaaaaaa

    joana

    ResponElimina
  2. bon viatge!!! guapos fotos!cuidado con los sangoneres!

    Dominik

    ResponElimina