diumenge, 26 d’octubre del 2008

Cartagena

Cartagena és una ciutat de la costa molt bonica. La part antiga està formada per edificis d'estil colonial molt ben conservats, pel meu gust, és la ciutat més bonica que hem vist a Suramèrica!
Vam estar 3 dies passejant per la ciutat i també descansant una mica, ja que jo vaig tenir diarrea intermitent durant uns dies i em convenia fer bondat... Per sort ja estic en perfectes condicions un altre cop. Doncs bé, la ciutat és preciosa, però hi havia una cosa que ens va espantar de debó: veure arribar autobusos i mes autobusos amb uns especímens molt curiosos però alhora familiars. Cares vermelles, sandàlies i mitjons, camises de flors... Eren guiris! Centenars de guiris! I com que en tot el viatge gairabé no n'havíem vist, ens vam espantar. Ens vam mirar l'un a l'altre per assegurar-nos que tot i no ser autòctons, no teníem aquelles pintes i ens vam tranquilitzar. Els individus en qüestió anaven en ramat i etiquetats, no fos cosa que es perdessin... Per sort, feien una volta ràpida pel centre i desapareixien com per art de màgia al cap d'una estona. Suposem que ja havíen exhaurit l'estona destinada a Cartagena i marxaven a invadir una alta zona. Quina por!! En Joan i jo ens vam jurar i perjurar que encara que ens fem grans i vells mai caurem en la tentació de fer un viatge d'aquest estil!

A part de guiris, a Cartagena també vam veure i fer coses. Vam tenir la sort de veure el carnestoltes d'estudiants, que va ser divertit. Hi havia centenars d'estudiants fent una rua animadíssima, amb vestits espectaculars a l'estil dels carnavals de rio. La rua acabava en una plaça on les "miss" de cada facultat feien una mena de concurs per ser la reina del carnestoltes. Deu ni do la festa que porten a sobre aquesta gent...
També va ser divertit jugar amb els titis que hi havia en un parc, ja he decidit que quan torni faré un poster amb tot de fotos on surto amb animalons! Al parc fins hi tot hi havia un mandrós.

1 comentari:

  1. L'avia no s'ho acaba de creure,no sap si el menjar era d'un altre i tu t'hi vas posar per sortir a la foto o era teu.Apart de no reconèixer que menjaves
    per molt que l'hi dèiem que era arrós amanida i peix.Un petó.

    ResponElimina