diumenge, 31 d’agost del 2008

Comença el comte enrere!


Després de mesos d'espera, per fi falten 4 dies per emprendre aquesta aventura que tanta il·lusió ens fa...
A través d'aquest bloc intentarem mantenir-vos informats de que fem i on estem, i intentarem anar penjant fotos perquè us pugueu fer una idea del que estem vivint. De moment tenim alguns llocs que ens han recomanat i algunes idees del què volem fer:


Mostra un mapa més gran

Quina animalada!!
Sobre el mapa és molt fàcil animar-se però ja veurem fins on arribem i per on hi anem. De moment tenim 2 bitllets a Caracas i uns quants mesos per davant. Ja anirem definint el viatge segons el què ens trobem i les recomanacions que ens arribin. Si voleu col·laborar-hi dient-hi la vostra podeu deixar-nos comentaris, recomanacions o experiències (entre d'altres)!

1 comentari:

  1. Hola: acabo d'obrir el correu i he vist el vostre missatge. Miro el rellotge i veig que avui és dijous!!(mai se en quin dia visc). Per tant ja no falta CAP dia per la vostra partida. Us desitjo molta sort i sapigueu que abans que marxeu ja tinc una petita sensació d'anyorança. Us desitjo molta sort, que us vagi molt be, que tingueu enteniment i us esperem de nou, tant aviat com vosaltres vulgueu. "Bon viatge pels guerrers que al seu poble són fidels..., (Lluis Llach). Una abraçada i recors de tota la familia. Jordi

    ResponElimina